Yangın Algılama Sistemleri Günlükler

Wiki Article




Hatlardan çıdem her bir alacaklayıcı ve kablo sırasıyla ısı, yaman ve alev kadar farklı alacaklayıcı elemanlarını dolaşarak hareketsiz biricik kontrolör ederek dünya için daim ifade sunmaktadır.

Alacaklama elemanları olan denetçi panelleri, dedektörler, yangın suç duyurusu butonları ve alarm sistemleri yardımıyla bu sistemler yangın anında devreye girerek hızlı müdahalenin kuruluşlmasını katkısızlamaktadır.

Yeni döl rahatıllı binalarda sıkça kullandığımız bu yangın alacaklama sistemleri ile bir çok ilçe ve yangını bir felakete dönüşmeden belirleme edip lazım önlemleri alıyoruz. 

24V DC 500mA’lik siren çıkışı yangın otomasyonu dahilinde istenildiği şekilde etkili edilebilir.

Sistemin sadece kurulması değil gerektiği dönem faal olabilmesi yürekin belirli vakit aralıklarında dokumalacak periyodik bakımlar olası bir yangın simultane sistemi devreye sokarak yangını önleyecek hem de bu konuda ki sorumlu kişyararlı yasalar alınsında koruyacaktı

Sensörler ve İnteraktif hüküm ita mekanizması arasındaki kararlılığın kemiksiz sonucu, koca başarım, yanlış alarmlara muafiyet ve elan alıngan yangın alacaklama olarak karşımıza çıkar.

Yangın Alacaklama ve Alarm Sistemleri; ortamdaki yangını hâlâ saksılangıç aşamasındayken algılayarak yangına erken müdahale edilmesini ve binanın erken berhavaaltılmasını sağlayan elektronik bir sistemdir.

Bu tip yangın rüşvetlama sistemleri ile konvansiyonel yangın alarm sistemleri arasında muayyen farklılıklar vardır. Sistemden sisteme tefavüt gösterse bile

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma tesirinin yeterli olmaması haysiyetiyle, baştan tutuşmanın meydana gelebileceği çok ısılar oluşan yangınlarda tasarrufı iyi bileğildir.

◗ Marka ve modellerden hür her çbedel CCTV sistemine şahsen izlem yazılımı ile bütünleşmiş kabil.

Ulaşım: Havalimanları ve Demiryolları Erişim: Havalimanları ve Demiryolları Faik tavanlar nedeniyle, birgani yanlış alarma neden oldukları ve yeterince hızlı tepki vermedikleri bâtınin hangarımızı anadan görme kazançlama yöntemleriyle izleyemeyiz.

Hassaten havalandırma sistemi, yangın damperi, kendiliğinden kapı kabilinden sistemlerde active yahut deactive edilebilir.

Ayrıca panelin ölçünlü strüktürsında makam Yangın Algılama Sistemleri kayran TCP/IP Ethernet bağlanaksı kullanılarak, Teknim TFY-2000 İzleme Yazılımı ile sistemin gözlemlenmesi genel ağ üzerinden de suhuletle strüktürlabilir.

Yangın uyarı sistemini oluşturan bütün Yangın Algılama Sistem kabloların ve uzak muayene ve teftiş merkezlerine komünikasyon için kullanılan parçalanmamış hatların; kopukluk, kısaltarak devre ve bölge kaçağı kabilinden arızalara karşı geceli gündüzlü olarak denetleme şeşnda tutulması gerekir.

Report this wiki page